De mensen achter

Go4Work

Een korte introductie
Otto van Geffen

Otto van Geffen

Een idee wordt een BV, nooit gedacht dat het zou gebeuren, maar ik geloof in de achterliggende gedachte. Laagdrempelig, praktisch en het basisprincipe om elkaar te helpen. Go4Work zorgt voor een WIN-WIN-WIN situatie voor alle partijen. Ik ben ervan overtuigd dat met mijn jarenlange ervaring als operationeel en HR manager de juiste match kan worden gemaakt als aan de voorwaarden van succes wordt voldaan. Ik vind het leuk om talent te ontdekken en de voorwaarden te faciliteren dat iemand kan excelleren. Niet alleen werknemers, maar ook werkgevers verdienen deze kans op een ideale balans van talent en mogelijkheden.

Let`s Go (4Work) en vier de match tussen mens en werk.

Martijn Schmidt

De no-nonsense aanpak van Go4Work past perfect bij mij. Altijd eerlijk en direct, zo kan je mij typeren. Het is voor mij een uitdaging en het geeft veel voldoening om passend werk te vinden, voor iedereen. Ik kijk altijd naar de mogelijkheden van mensen en werkgevers in plaats van de regeltjes en beperkingen.

Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en recruitment kan ik de juiste match maken. Dat is wat iedereen verdient en dat is mijn focus.

Volg ons op linkedin
Contact

06-15152807

Bereikbaarheid

Maandag - Vrijdag 8:00 - 18:00

Weekend 9:00 - 13:00

Voor meer informatie

info@go4work.nl

Stuur een bericht

Neem hier contact op

* Verplichte velden

Passend werk voor iedereen

© 2023 Go4Work / All Rights Reserved

Neem hier contact op

* Verplichte velden